donderdag, 1 juli 2021

Met dit drieluik dragen CCE, PgD en NIP bij aan de implementatie van de Richtlijn probleemgedrag bij mensen met dementie (Verenso & NIP, 2018), en aan het interdisciplinair samenwerken bij de aanpak van probleemgedrag.

De seminars sluiten nauw aan bij de dagelijkse praktijk van (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en teamcoaches die samenwerken in multidisciplinaire teams. In de seminars is veel aandacht voor de invloed van organisatiedynamieken op het ontstaan en voortbestaan van probleemgedrag. Mede om die reden is vooral het derde seminar bijzonder geschikt voor bestuurders, directeuren en leidinggevenden in de VVT.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze seminars. Lees meer hierover op Drieluik Probleemgedrag bij dementie, van lijden naar leiderschap - NIP (psynip.nl) en schrijf je in via het aanmeldformulier.
Het is ook mogelijk om in te schrijven voor afzonderlijke seminars binnen het drieluik. Het tweede seminar, op 3 december, heeft voor PgD-ers ook een feestelijk tintje: dan vieren we het 50-jarig bestaan van de PgD en reiken we de prijs voor de Kennisdeler van het jaar uit. 

developed by