donderdag, 16 december 2021

De HAP persoonlijkheidsvragenlijst is vertaald in het Engels. We willen nu onderzoeken of de vertaling vergelijkbare psychometrische gegevens oplevert als de Nederlandse versie. Eerdere ervaringen met een Spaanse vertaling zijn positief.
Voor het onderzoek hebben we vrijwilligers nodig die een (of meerdere) HAP's willen invullen met in gedachten een volwassen persoon die ze goed kennen. Je moet dan wel 'English native speaker' zijn, of uiterst taalvaardig zijn in het Engels (tolk, docent of tweede taal).

Ben of ken jij zo iemand, ga dan naar de HAP English Portal. Je kunt dan een Engelse HAP-t invullen én eventueel andere personen vragen die English native speakers zijn vragen HAP's in te vullen op deze link. Je kunt de HAP-t voor meerdere personen (maar niet meer dan drie) invullen. Het is daarbij belangrijk dat je deze personen goed kent.

Alvast veel dank!

Toine Thissen & Harry Barendse, auteurs van de HAP

developed by