woensdag, 6 september 2023

Via de kennismakelaar kwam enige tijd geleden een vraag binnen over welke ROM lijsten geschikt zijn voor ouderen in de basis-GGZ. Gericht rondvragen binnen ons netwerk heeft nog weinig resultaat opgeleverd. Daarom hebben we de vraag nu op het forum gezet, zodat alle aangesloten collega’s hun kennis hierover kunnen delen met de vragenstellers. Mocht je werkzaam zijn (geweest) in de basis GGZ met ouderen, lees dan vooral even het bericht op het forum en laat je kennis achter.

Het forum is wat minder zichtbaar dan op de oude website maar nog steeds te gebruiken. Juist voor dit soort vragen, kan het heel handig zijn om ze aan collega’s voor te leggen. Om te horen welke keuzes er gemaakt zijn en waarom, ervaringen uit te wisselen of ideeën te kunnen toetsen.

Kennis delen is in complex werk als het onze essentieel. Met ruim 1000 aangesloten psychologen hebben we met elkaar heel veel kennis en ervaring. Maar hoe organiseren we dat? Hoe kunnen we elkaar snel en efficient van de juiste kennis en adviezen voorzien? We zijn benieuwd naar jullie ideeën hoe we het raadplegen van dit enorme potentieel aan gezamenlijke denkkracht nog beter kunnen gebruiken. Er staat een bericht op het forum waar je je ideeën hiervoor kan achterlaten.  

Samen weten we meer en daarmee kunnen we elkaar verder helpen!

developed by