Contact

Bereikbaarheid

De PgD directie is voor vragen en advies via e-mail en telefonisch bereikbaar. De dagelijkse leiding van de PgD is in handen van Maritza Allewijn en Irène van Kessel. Voor vragen over inschrijvingen en administratieve zaken kunt u terecht bij een algemeen e-mail adres. Post ontvangen we het liefst digitaal. De meeste PgD activiteiten vinden plaats in De Stichtse Hof, Naarderstraat 81 te Laren of in De Zandzee, Iepenlaan 354, Bussum. Deze locatie ligt dichtbij station Bussum Zuid. Er kunnen op verzoek ook activiteiten georginseerd worden op andere locaties. Check bij inschrijving dus altijd goed waar het evenement plaatsvindt.

PgD Pyschologische expertise voor de ouderenzorg
Naarderstraat 81
1251 BG Laren

Locatie De Stichtse Hof:

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van de OV reisplanner. Het busstation in Blaricum bevindt zich naast het ziekenhuisterrein Tergooi op 10 minuten loopafstand van De Stichtse Hof. Meer informatie over de busverbindingen vindt u op www.connexxion.nl of www.gooivechtstreek.nl

Reist u met de auto dan kunt u gebruik maken van Google Maps.

Locatie De Zandzee:

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van de OV reisplanner. Het station Bussum Zuid bevindt zich op een kleine 10 minuten lopen van De Zandzee.

Reist u met de auto dan kunt u gebruik maken van Google Maps.

Direct contact:

E-mail directie: maritza.allewijn@PgDexpertise.nl of irene.vankessel@PgDexpertise.nl

E-mail kennismakelaar: marieke.sikkes@PgDexpertise.nl

E-mail administratie: info@PgDexpertise.nl

Tel: 06-83810753

Contactformulier
U kunt van onderstaand formulier gebruik maken om contact met ons op te nemen. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.