Gebruik van de HAP 2.0 in de klinische praktijk 2020

De Hetero Anamnestische Persoonlijkheidsvragenlijst (HAP) is ontwikkeld voor onderzoek naar persoonlijkheidskenmerken van een cliënt via een informant. De ontwikkelaars zijn Harry Barendse en Toine Thissen (http://hapsite.nl/). Voor de ouderenzorg is het een aantrekkelijk instrument, omdat persoonlijkheidsonderzoek bij kwetsbare ouderen niet altijd (betrouwbaar) kan worden afgenomen. Tijdens deze eendaagse cursus geeft Toine Thissen instructie over indicaties, afname en interpretatie van de scores. De nieuwe ontwikkelingen HAP 2.0 zijn hierin geintegreerd. 

Let op: Als voorbereiding vragen we je de handleiding van de H.A.P. mee te nemen en een zelf afgenomen HAP-profiel op te sturen.

Docent: Toine Thissen

Studielast

Contacturen:   8 uur

Voorbereiding: 2 uur

N.B. Ivm het Corona-virus is onzeker wat de situatie over een paar maanden zal zijn. In principe zullen alle geplande activiteiten doorgang vinden, waar nodig kijken we of we de scholing (deels) digitaal kunnen aanbieden. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen en de ontwikkelingen in het land. Ingeschreven deelnemers krijgen uiteraard via de mail bericht mocht de vorm en/of locatie van de scholing wijzigen.

 

 

Informatie
Type evenement: 
Cursus
Kosten: 
Niet leden: € 260,- PgD leden (50% korting): € 130,-
Locatie: 
De Zandzee (Vivium Zorggroep)
Iepenlaan 354
1406 RG Bussum
Datum evenement: 
woensdag, 18 november, 2020 - 09:30 tot 17:00
Start inschrijfperiode: 
vrijdag, 30 augustus, 2019
Einde inschrijfperiode: 
zondag, 18 oktober, 2020
Totale capaciteit: 
12
Beschikbare plaatsen: 
3

Registreer voor Gebruik van de HAP 2.0 in de klinische praktijk 2020

Graag invullen indien niet bekend bij PgD.