woensdag, 3 februari 2021

De cursus is speciaal voor beginnende psychologen in de ouderenzorg die beter willen leren hoe ze methodisch te werk kunnen gaan bij vragen rondom probleemgedrag van bewoners van zorginstellingen. De docenten zijn ervaren gz-psychologen, die aan de hand van voorbeelden uit hun eigen praktijk de richtlijnen en protocollen tot leven laten komen. In de cursus is ruimte om te oefenen en voor intervisie. Met een relatief kleine groep (14 cursisten) is er veel uitwisseling mogelijk. De cursus biedt weliswaar niet de toverstaf waar verzorgenden, mantelzorgers en behandelaars vaak naar op zoek zijn, maar wel een hele goede basis voor professioneel handelen volgens de heersende richtlijnen. De nieuwste versie start op 23 april en er zijn nog plaatsen beschikbaar.   

developed by