woensdag, 14 april 2021

Het bestuur van de PgD heeft veel meer dan alleen een formeel toezichthoudende rol. De bestuurders onderschrijven de doelstellingen van de stichting en denken mee in de koers die we het beste kunnen varen om die doelen te bereiken. Jaarlijks nemen ze deel aan een beleidsmiddag en tussentijds is er geregeld overleg, zowel over beleid als over financieen.

Met de komst van Noud Engelen haalt de PgD een dijk aan ervaring en enthousiasme binnen. Noud is zelf ouderenpsycholoog en heeft jarenlang als zodanig gewerkt in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. Vanaf 2000 was hij directeur van Mondriaan Ouderen te Heerlen. Na zijn vertrek aldaar in 2018 is hij eigenaar van Noud Engelen Advies en werkzaam als onder meer supervisor KP, coach en adviseur. Daarnaast publiceert hij met enige regelmaat over thema’s in de ouderenpsychologie en de geestelijke gezondheidszorg. Misschien kennen jullie zijn naam als een van de auteurs van het boek 'Ouderen met karakter', dat hij samen met Bas van Alphen schreef. We kijken uit naar de samenwerking met hem, waarbij we hopen te kunnen profiteren van zijn passie voor ons vak!

Card image cap
door: Maritza Allewijn
op: 14 april 2021
developed by