maandag, 8 november 2021

De PgD stimuleert het delen van kennis binnen het netwerk, bijvoorbeeld door scholing, supervisie en het werk van de kennismakelaar. Sinds 2018 hebben we een prijs in het leven geroepen die we elk jaar uitreiken aan een collega of vakgroep die een mooie bijdrage geleverd heeft aan het uitwisselen van kennis.

Er zijn ook dit jaar weer veel producten ontwikkeld. Denk aan protocollen, scholingen of werkwijzen die mede door jouw vakgroep zijn ontwikkeld. Een deel van je werktijd besteed je immers aan het ontwikkelen van beleid en werkwijzen. Helaas blijkt nog steeds dat we vaak op meerdere plekken bezig zijn met het uitdenken van vergelijkbare producten. Wees trots op wat jij of jullie samen ontwikkeld hebben en deel het met de PgD, zodat ook je collega’s uit andere organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen!

Stuur je document, voorzien van het logo van je organisatie, op naar info@pgdexpertise.nl of vul het volgende formulier in. Wie weet win je er een mooie prijs mee! Het bestuur van de PgD hecht veel waarde aan de uitwisseling van expertise en stelt daarom €500,- ter beschikking. De vakgroep met de beste Good Practice van 2021 kan daarvoor iets leuks en/of nuttigs met elkaar gaan doen. De bestuursleden (Yolande Kuin, Henk Geertsema en Noud Engelen) zullen de documenten beoordelen op grond van hun kennis en ervaring in de ouderenzorg. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het jubileumsymposium op vrijdagmiddag 3 december 2021 aanstaande. Wees er dus snel bij!

Alle Good Practices zijn op onze site terug te vinden onder de betreffende kennisdossiers.

developed by