woensdag, 9 februari 2022

Betrek jij als psycholoog het thema 'seksualiteit & intimiteit' bij vragen rondom stemmingsproblemen, agitatie of probleemgedrag consequent in je analyse? Ervaart de cliënt voldoende privacy? Wordt er tegemoet gekomen aan de behoefte aan intimiteit en seksualiteit binnen jou organisatie?

Seksualiteit en intimiteit zijn basisbehoeftes in het leven. Ons doel met deze cursus is om zoveel mogelijk ouderenpsychologen te helpen om seksualiteitsbeleving en intimiteit met cliënten bespreekbaar te maken. Voorbij aan handelingsverlegenheid, schaamte of eigen normen en waarden die eventueel meespelen. Meer kennis over dit domein is nodig om de juiste woorden te vinden voor het gesprek. Wil jij handvatten om hier concreet mee aan de slag te gaan binnen je werk? Schrijf je dan in voor alweer de derde editie van de 3 daagse PgD-cursus ‘Seksualiteit en intimiteit bij ouderen’. De vorige edities kregen een 'goed' tot 'zeer goed' van de deelnemers. 

Ingrid van Kempen en Sandra Hock (beiden werkzaam als seksuoloog en GZ-psycholoog) nemen de deelnemers vanaf 14 september mee op reis richting de tweede seksuele revolutie. Doe je mee?

developed by