woensdag, 16 maart 2022

Bij startende psychologen in de ouderenzorg kunnen allerlei vragen opkomen, zoals:

  • Wat is mijn rol in het multidisciplinair team en wat wordt er precies van mij verwacht?
  • Hoe organiseer ik mijn werk en bewaak ik mijn grenzen?
  • Waar haal ik mijn kennis en waar moet ik beginnen met scholing?
  • Kan ik dit wel? Wat als ik door de mand val?

Veel collega's geven aan dat ze graag iets meer kennis gehad hadden over het werkveld in die eerste onzekere periode. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, organiseert de PgD een eendaagse introductiecursus. Hierin maak je kennis met de belangrijkste uitgangspunten van het werken in de ouderenzorg en de scholings- en begeleidingsmogelijkheden. Daarnaast ontmoet je collega's in dezelfde fase van ontwikkeling. Ook besteden we aandacht aan werkplezier en omgaan met werkdruk. 

De eerste versie van deze cursus zal plaatsvinden op woensdag, 28 september 2022. Inschrijven kan hier.

developed by