vrijdag, 15 april 2022

Het project heeft het doel eenzaamheid bij ouderen met dementie die alleen wonen te onderzoeken. Het is de bedoeling om iets te ontwikkelen dat hen helpt om eenzaamheid te voorkomen of verminderen. Dat 'iets' is bijvoorbeeld technologie, maar hoe of wat, dat ligt niet vast en kan nog alle kanten uit.  

Voor een online focusgroep zoeken de onderzoekers experts op het gebied van dementie in Nederland, onder wie uiteraard ook psychologen met expertise op dit gebied. De bijeenkomst vindt waarschijnlijk al op korte termijn plaats (rond eind april indien mogelijk) en de voertaal is Engels. Deelname aan deze focusgroep is een mooie kans om als professional je kennis in te zetten bij wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Ben je goed op de hoogte met de situatie van mensen met dementie die alleen wonen en wil je graag je kennis delen? Neem dan contact op met de onderzoeker, Harleen Rai harleen.rai@strath.ac.uk, graag met info@pgdexpertise.nl in de cc.

 

developed by