woensdag, 13 juli 2022

Sinds juni jl. is onze vakgroep lid van de PgD. De vakgroep Psychologie van Novicare bestaat uit masterpsychologen, PIOG’s en GZ-psychologen verspreid over meerdere regio’s in het land. Wij komen bij veel verschillende zorgorganisaties over de vloer met ons hele behandelteam. Sommige psychologen bij ons zijn expert in specifieke aandoeningen of behandeling, denk hierbij aan de ziekte van Parkinson, systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie. Veel van onze GZ-psychologen combineren hun werk als behandelaar met docentschap aan RINO’s.

Het doel van onze vakgroep is dat iedere oudere, ongeacht zijn of haar zorgvraag, de passende diagnostiek en behandeling krijgt, het zij door de eigen psycholoog of door een collega. Daarbij ligt er een sterke nadruk op samen (be)handelen. We willen hierin graag verfrissend zijn en het voortouw nemen in de ouderenzorg. Pionieren doen we op het terrein van WZD en het regiebehandelaarschap. Vandaar ook het lidmaatschap bij de PgD wat hier mooi op aansluit. 

developed by