woensdag, 15 februari 2023

De PgD wordt geleid door een klein team van vier medewerkers, Maritza, Irène, Marieke en Eelke. Samen zet Team PgD de lijnen uit, ontwikkelen en organiseren we scholingen en supervisie, beheren we de website, houden we contact met de aangesloten vakgroepen en regelen we de financiën. Binnen het team hebben we elk onze eigen aandachtsgebieden. Per 1 april zijn we op zoek naar een nieuwe collega, omdat Eelke ons helaas gaat verlaten. We laten haar hierover graag zelf aan het woord:   

Doe wat je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken 
 
Na ruim vijf jaar deel te hebben mogen uitmaken van team PgD zal ik met pijn in het hart het stokje gaan overdragen. Ik gun elke ouderenpsycholoog zo’n prikkelende (bij)baan! 
 
Om ruimte te creëren voor de GZ-opleiding zal ik per 1 april stoppen als medewerker van de PgD. Het was niet gemakkelijk om deze knoop door te hakken, want het is zonder overdrijving een voorrecht om deel uit te maken van dit team! In bovenstaand cliché heb ik nooit zo geloofd, maar mijn ‘PgD’-dag voelt eigenlijk niet zozeer als werk. Het is een plek waar ik kan groeien en mij laat inspireren. Ik mag inhoudelijk meedenken over het verbeteren van de kwaliteit in de ouderenzorg, ontmoet gepassioneerde collega’s uit heel het land, blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen, wordt gestimuleerd scholingen op te zetten en heb zelfs geleerd om mijn rol als docent te pakken. Wat ik via de PgD opdoe stimuleert me in mijn werk in de praktijk en wat ik op de werkvloer meemaak prikkelt om overstijgend iets mee te doen bij de PgD. Een gouden combinatie! 
Het volgen van de GZ-opleiding is een lang gekoesterde wens en ik ben dan ook blij dat ik dit voorjaar mag starten. Hoe graag ik het had blijven combineren met mijn werkzaamheden bij de PgD, om in balans te blijven is dit de verstandige keuze. Zeker nu er ook een dreumes bij ons thuis rondkruipt. Als docent en actief lid blijf ik betrokken, maar er ontstaat nu wel een prachtige vacature!  

 
Borrelt het bij jou om naast je reguliere werkzaamheden de diepte in te gaan op het gebied van de ouderenzorg? Lijkt het jou leuk om in een klein, betrokken team te werken met gedreven en inspirerende collega’s? Reageer dan vooral op deze vacature! We hopen natuurlijk dat de opvolger van Eelke net zo enthousiast zal zijn! 

Card image cap
door: Irène van Kessel
op: 15 februari 2023

Ander nieuws

developed by