dinsdag, 16 mei 2023

Eén van de taken van een REC is om kennis te delen met de regio, en mee te kunnen denken met casuïstiek rondom Korsakov en alcoholproblematiek die vanuit andere zorginstellingen komt. Zo denkt de psychologie van Domus Nostra regelmatig mee met vraagstukken rondom diagnostiek, benadering en foutloos leren. Heb je een vraag? Mail dan naar RECkorsakov@saffiergroep.nl.  

Daarnaast wordt er op 14 september een symposium georganiseerd ‘Het gezicht van Korsakov’. Dit vindt plaats in De Remise in Den Haag, vanaf 17.30 tot 21.00 uur. Naast interessante lezingen over het ziektebeeld, laten we je ook op een bijzondere manier kennismaken met de bewoners: oftewel, het gezicht van Korsakov. Deelname is gratis, en kan door te mailen naar RECkorsakov@saffiergroep.nl.

Saffier heeft nog veel meer huizen in Den Haag. Wil jij ook werken in een organisatie waar kennis vergaren en toepassen voorop staat? We hebben een vacature! https://saffier.recruitee.com/o/gzpsycholoog-ouderenzorg-24-tot-36-uur-per-week-den-haag

developed by