maandag, 3 juli 2023

Als vakgroep psychologen van SVRZ zijn we zeer verheugd dat we (eindelijk) lid zijn van de PgD. We zijn een vakgroep van 15 enthousiaste psychologen; een mix van masterpsychologen, PIOG’s en Gz-psychologen en waarschijnlijk vanaf volgend jaar een GIOS (GZ psycholoog in opleiding tot Klinisch Neuropsycholoog). We streven naar een doorlopende leerlijn. En daar past dit lidmaatschap heel goed bij.

SVRZ is een grote ouderenzorgorganisatie (de grootste in Zeeland) met diverse grote en kleine locaties verspreid over heel Zeeland. Naast reguliere, maar steeds complexer wordende, psychogeriatrische en somatische afdelingen, bieden we ook zorg en behandeling aan speciale doelgroepen zoals Geriatrische Revalidatie, jonge mensen met dementie, Korsakov, D-ZEP (dementie en zeer ernstig probleemgedrag) en de ziekte van Huntington. Dit doen we intra– maar ook extramuraal bijvoorbeeld middels ons Ambulant Geriatrisch Team of via de polikliniek Huntington of met ons Korsakov expertteam.

SVRZ heeft een onderzoeks– en wetenschapscommissie en werkt samen met 3 universitaire kennisnetwerken: UKON, Tranzo en AWOZ.

We zijn al aan het rondsnuffelen op de website van de PgD en we kijken er naar uit om deel te nemen aan scholingen en bijeenkomsten en elkaar live of online te treffen!

developed by