woensdag, 6 september 2023

De activiteiten van de PgD worden georganiseerd door een klein team. Maritza is directeur, Irène adjunct-directeur en Marieke kennismakelaar. We werken allemaal parttime voor de PgD en dat is van tijd tot tijd best aanpoten. Na het vertrek van Eelke waren we naarstig op zoek naar een nieuwe collega voor ons team en we zijn nu heel blij dat Esmee ons team komt versterken. Van harte welkom! Ze stelt zich graag even aan jullie voor:

Hoi allemaal,

Ik ben Esmee Luijten. Sinds 1 september mag ik deel uitmaken van het PgD team en ondersteun ik het team op zowel administratief als inhoudelijk vlak. Naast mijn werk als psycholoog in de ouderenrevalidatie, had ik zin in een nieuwe uitdaging; en die heb ik gevonden in het team met Maritza, Irène en Marieke! Ik houd van regelen en organiseren en wil me ook meer gaan ontwikkelen in visie en beleid maken. Ook houd ik enorm van netwerken, dus ook daarom past de PgD goed bij mij. Ik ben zelf startend psycholoog, dus de uitdagingen die daarbij komen kijken, hoop ik als input te kunnen meenemen binnen de PgD. Naast mijn werk heb ik ook een lekker druk bestaan! Ik ben pas getrouwd, zit middenin een verbouwing en probeer ondertussen ook nog de “gebruikelijke ballen” hoog te houden (familie, sporten, muziek).

Hopelijk tot ziens op een studiemiddag, intervisiebijeenkomst of cursus!

Groetjes, Esmee

developed by