woensdag, 6 september 2023

Enkele citaten uit de evaluatie van vorig jaar: 

“Fijn om situaties te bespreken en te toetsen hoe mijn eigen werkwijze en houding hierin is geweest. Samen kijken naar waar nog verbeterkansen liggen.”

“Ik vond het een erg prettige ervaring om eens supervisie van buiten de organisatie te ontvangen, omdat je dan echt vanuit je eigen context kan spreken. Er werd een vertrouwde omgeving gecreëerd en mede daardoor heb ik de supervisie als erg steunend en prettig ervaren.”

“Door de supervisie ben ik gegroeid in mijn vak en heb ik een aantal nieuwe ideeën gekregen voor de toekomst.”

Supervisie is een belangrijk onderdeel van de kennisoverdracht en deskundigheidsbevordering van psychologen in de ouderenzorg. Om het nemen van supervisie te bevorderen bemiddelt de PgD bij supervisie. We brengen supervisoren en supervisanten met elkaar in contact op grond van regio en expertise. 
In de aansluiting van elke vakgroep is jaarlijks een aantal uur supervisie geincludeerd. Hoeveel uur jouw vakgroep dit jaar nog te besteden heeft, vind je op je persoonlijke pagina. Deze uren zijn beschikbaar tot eind december. In 2024 krijgt de vakgroep weer een nieuwe ‘urenpot’. Log in en bekijk via de zoekfuntie op de supervisie pagina welke collega's beschikbaar zijn als supervisor (hierbij de directe link). Met de filters kun je gericht zoeken naar regio en expertise. De supervisie wordt gegeven door ervaren PgD-leden, over het algemeen met een Gz-registratie. Supervisie kan individueel of in groepen worden gegeven. Lees hierover ook meer op de supervisie pagina.  
Aan collega’s die dit jaar al een supervisietraject hebben afgerond de vraag om ons te voorzien van feedback via een korte enquête

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het zoeken van de meest passende supervisor? Mail dan naar irene.vankessel@pgdexpertise.nl.
 

developed by