woensdag, 7 februari 2024

Afgelopen jaar heeft Amstelring de kennisdeler award gewonnen met hun inspirerende en bruikbare producten om als gz-psycholoog aan de slag te gaan als regiebehandelaar. In december hebben ze hun prijzengeld gebruikt voor een gezellig team uitje: een boottocht door de Amsterdamse grachten.

Denken jullie als vakgroep nu ook: Maar wij hebben ook nog wel wat moois te delen en zo’n uitje, dat lijkt ons ook wel wat? Stuur je producten dan vooral in en deel die kennis! Ook dit jaar kun je weer meedingen voor de titel kennisdeler 2024. Mail de door jullie ontwikkelde werkwijze, presentatie, documenten of protocol voorzien van het logo van je organisatie naar info@pgdexpertise.nl

De PgD stimuleert het delen van kennis binnen het netwerk, bijvoorbeeld door scholing, supervisie en het werk van de kennismakelaar. In 2018 heeft het bestuur van de PgD een prijs in het leven geroepen, die we sindsdien elk jaar uitreiken aan een collega of vakgroep die een mooie bijdrage geleverd heeft aan het uitwisselen van kennis. Het bestuur van de PgD hecht veel waarde aan de uitwisseling van expertise en stelt daarom €500,- ter beschikking. De bestuursleden (Noud Engelen, Margje Mahler, Saskia Danen en Marrik van Rozendaal) zullen de documenten beoordelen op grond van hun kennis en ervaring in de ouderenzorg. Insturen kan tot 15 november 2024.

Marije Veenstra, Janine Donselaar en de vakgroepen van Silverrade (inmiddels Silverein), Beweging 3.0, Quarijn en Amstelring zijn al in de prijzen gevallen als trotse kennisdelers. Wie volgt?

developed by